PLA D'ENTRENAMENT PERSONAL

ENTRENAMENT INDIVIUAL

ENTRENAMENT GRUPAL

PLANS ESPECÍFICS I ADAPTATS

PLANS DE NUTRICIÓ

METODOLOGIA

Com heu pogut observar els passos a seguir són la valoració inicial, l’avaluació, el plantejament de l’estratègia i l’entrenament. Mitjançant aquests passos podrem aconseguir els objectius que us proposeu.

Es cercarà una optimització de l’entrenament, és a dir, en trobar l’equilibri entre les diferents variables de l’entrenament per evitar lesions i progressar de la forma més eficient i eficaç possible.

Pots entrenar 1, 2 o 3 dies a la setmana de forma individual, en parella o en grups de 3. A partir d’aqui es farà un pla individualitzat tenint en compte en cada exercici la progressió en la intensitat.

Com augmentarem aquesta intensitat?

Les variables de l’entrenament són molt àmplies i ens permeten anar progressant sempre amb un control de la tècnica ajustant constantment aspectes com: les repeticions, el pes, la complexitat de l’exercici, el temps de l’exercici... D’aquesta manera sempre hi haurà molt de marge de millora i no hi haurà cap moment d’estancament.
S’intentarà al màxim possible que l’entrenament sigui funcional, és a dir, que ens serveixi per a millorar les nostres activitats diàries i per tant abundaran els exercicis multiarticulars. Tot i així, segons l’objectiu també es podran demandar grups musculars més aïllats mitjançant exercicis analítics. A continuació podreu veure com el gimnàs té a la vostra disposició tot tipus de recursos per assolir els objectius que us proposeu.

 

 

Tarifes

 

  1 dia a la setmana 2 dies a la setmana 3 dies a la setmana
Individual 30 € per sessió 27 € per sessió 25 € per sessió
Parelles 35 € per sessió 30 € per sessió 27 € per sessió
Trios 40 € per sessió 35 € per sessió 30 € per sessió

 

*Les sessions són d'una hora*

Training

el nostre gimnàs al centre de palma

El gimnàs posa a la vostra disposició tots els recursos necessaris perquè el camí cap a la consecució dels objectius sigui possible. D’aquesta manera hi trobareu l’equipament i material següent:
-Cinta de córrer
-Bicicleta elíptica
-Bicicleta estàtica
-Rack per fer diferents tipus d’exercicis
-Battle ropes (cordes)
-Combas per saltar
-Sliders
-Manuelles des de 1kg a 20kg
-Diferents gomes elàstiques
-2 TRX
-Valles per exercicis de plyometria
-Escala de coordinació
-Kettlebells o pesos russos
-Guardapits llastrat
-Llastre per turmells

Com podeu observar infinitat de material que farà del procés d’entrenament un camí divertit amb exercicis variats.

caCatalà