Entrenador personal a Mallorca

Pau Herrera

inverteix en la teva salut

entrenaments personals a Mallorca

Lluita pels teus objectius i assoleix les metes.

Un entrenador personal és essencial per guiar-te durant el procés de consecució dels teus objectius de la forma més eficient i segura possible. És per això que oferim entrenaments individuals, en parella o en petits grups de 3 sempre individualitzats en funció dels objectius desitjats. Entrenador personal en Mallorca.

Sigui quin sigui el teu objectiu: pèrdua de pes, millora de la condició física, augment de massa muscular, reducció de dolors... t’ajudarem a aconseguir-ho. Estem formats per assegurar-te un procés d’èxit i seguretat.

METODOLOGIA

1. Valoració

Feim una valoració inicial per estabir el punt de partida.

U

2. Avaluació

Reflexionam i acordam els objectius per poder iniciar una planificació.

j

3. Estratègia

DIssenyam una planificació per aconseguir els objectius proposats.

4. Entrenament

L’entrenador acompanyarà a la persona durant el procés guiant-lo perquè vagi millorant de forma progressiva.

entrenaments personals a Mallorca

posa't en forma

entrenador personal mallorca

Treball real, resultats reals.

el nostre centre

· Gimnàs propi amb equipament i el material necessari

· Ubicat al centre de Palma.

· Plaça de pàrquing disponible

PER QUÈ ENTRENEM?

Beneficis

 

L’activitat física comporta diferents beneficis com per exemple efectes en el sistema immunològic, hemostàtic, autònom, metabòlic i hormonal. (González i Rivas, 2018)
L’activitat física disminueix el risc de patologies cardiovasculars i el càncer. També respecte la densitat òssia amb programes d’entrenament es disminueix la seva pèrdua, es millora la força, la resistència, els dolors d’esquena i es redueixen els nivells de greix. (Granados i Cuéllar (2018).
A nivell mental l’activitat física allibera endorfines, redueix l’estrés i l’ansietat, millora les relacions socials, la memòria, redueix el deteriorament cognitiu i activa la productivitat.

ENTRENAMENT DE FORÇA

 

 • Prevenció de la diabetis.
 • Millora física en individus diabètics.
 • Millora de la força muscular i de la densitat de l’os.
 • Prevenció de l’osteoporosi a la tercera edat.
 • Prevenció del càncer de còlon.
 • Millora de la resistència csrdiovascular en malalts cardíacs i a la tercera edat.

mobilitat

 

 • Disminueix el risc de patir lesions.
 • Millora la circulació sanguínia.
 • Reducció del risc a patir artrosis.
 • Augment del rang de moviment de les articulacions.

pèrdua de pes

 

 • Millora la composició corporal.
 • Redueix el risc de tenir malalties cardiovasculars.
 • Redueix el colesterol.
 • Redueix el dolor articular.
 • Millora la qualitat del son.

entrenaments personals a Mallorca

testimonis de clients

Va ser un plaer entrenar amb Pau, vaig arribar amb sobrepès i amb la seva planificació vaig aconseguir el meu objectiu principal que era perdre pes. És un entrenador molt atent i amb el que no falta la comunicació sempre motivant-me i ajudant-me a fer la tècnica correcta. Durant la meva vida m'havia costat fer l'esforç d'entrenar i amb ell tot va ser molt fàcil. A més té un gimnàs propi amb plaça de pàrquing la qual cosa és molt còmode. Aquesta privadesa la valoro molt més amb la pandèmia que estem vivint.

Maria de Lluc

Vaig entrenar uns mesos amb en Pau amb l’objectiu de millorar la condició física en general però també per progressar en diferents aspectes especifics del meu esport, l’handbol. No va ser fàcil ja que havia estat lesionat molt de temps i havia engreixat bastant però amb la motivació i la seva ajuda vaig anar posant-me en forma i fins i tot vaig augmentar el meu rendiment esportiu. Estic molt satisfet amb el seu treball i vos anim a contactar amb ell.

Biel Seguí

Molt contenta d’aquest entrenador que m’ha ajudat a complir els meus objectius. Sempre he estat una persona molt activa a qui li ha agradat molt fer excursions o anar a nedar. Tot i així a causa de no treballar la musculatura he anat tenint diferents problemes a les articulacions. Des de que vaig amb en Pau he corregit algunes descompensacions que tenia i reforçat sobretot la zona de les cames. Ara em sent molt millor en general i gaudeixo molt més de les excursions. Recomano moltissim que hi acudiu per aconseguir qualsevol objectiu.

Maria S.

caCatalà